CASAMENTS I CELEBRACIONS

Imatge

Per als amants de la natura, d'allò rústic i de les vinyes us recomanem un casament a MASIA VALLFORMOSA.

Amagat enmig d'una vall envoltada de vinyes, un celler de propietat 100% familiar on reposen des de fa més de 5 generacions els vins i caves de la família Domènech i Vidal. Un entorn únic, privat, envoltat de grans jardins i espais singulars on podreu gaudir del dia del vostre casament. Una experiència diferent que volem compartir amb vosaltres. Us farem viure un dels dies més especials i emotius en un marc incomparable.

Veniu a viure experiències!

SERVEIS


Imatge

Esteu pensant en organitzar el vostre casament o bé una celebració especial i no sabeu per on començar? Heu mirat ja diversos llocs, sense saber quin és el millor per celebrar un dia tan especial? A Vallformosa us podem ajudar. El nostre objectiu: la sensació de felicitat. Volem que la sentiu i la viviu abans, durant i després de la vostre casament.

I per a això tenim tot el que necessiteu: immillorable espai, milions de possibilitats, un servei professional que us acompanyarà en tot aquest esdeveniment. Vallformosa us ajudarà a organitzar la vostra cerimònia civil, a escollir el vostre menú ideal, la decoració que combina millor, i tots els serveis que necessiteu.

Lloguem la masia en exclusiva, realitzant un acte per dia. Per a més informació, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic casaments@vallformosa.es o truca'ns al 93 897 82 86.

Menús i Càtering:
Vallformosa us ofereix la possibilitat de treballar amb diferents càterings. Us assegurem la màxima qualitat i la gestió completa. No dubteu a demanar pressupost sense cap compromís.

Cerimònía Civil:
A Vallformosa organitzem la vostra cerimònia civil sense perdre cap detall. Tenim els millors espais:

- Terrassa
- Jardí amb piscina o àrees enjardinades
- Celler Pinyol
- Sala de la Cúpula
- Entre vinyes

Podeu celebrar el vostre casament a mida segons les vostres preferències. Podeu sol·licitar un pressupost sense compromís.

LA MASIA


Imatge

Masia Vallformosa posa a la vostra disposició diferents espais amb total exclusivitat. Aquests estaran adequats a les vostres necessitats perquè el vostre enllaç sigui únic i tot estigui al vostre gust.
I el més important, la masia ofereix tantes possibilitats que sempre té un Pla B en el cas de canvis meteorològics.

Jardí amb piscina:
El nostre jardí amb piscina està presidit per la casa pairal construïda l'any 977 (segle X). Quan arriba el capvespre, l'espai respira cert misticisme quan la il·luminació de les espelmes i torxes vesteixen la piscina i els jardins. És un espai ideal per a celebrar l'aperitiu, una cerimònia a l'aire lliure o la festa del vostre casament.

Celler Pinyol:
Antic celler caracteritzat per diferents voltes catalanes. Espai singular per a poder realitzar una cerimònia civil. El Celler Pinyol és un espai únic a la comarca que li evocarà l'art del vi i del cava.

La Cúpula:
La nostra sala per excel·lència. Presidida per una sala de bótes de roure francès i americà, la sala "La Cúpula", és l'espai ideal per a la celebració del seu banquet. Es tracta d'un espai exclusiu i únic decorat per voltes catalanes que li donen majestuositat i solemnitat.

Terrassa:
Una zona idíl·lica per celebrar la vostra cerimònia civil envoltada d'infinites vinyes i unes postes de sol espectaculars. 

Jardins:
Comptem amb una sèrie de jardins magnífics per celebrar tot tipus d'esdeveniments, des de l'aperitiu al banquet, i també la cerimònia civil.